COMENIUS 2012-2014

OF FOLK MUSIC AND MEN
Logo dissenyat per Laura Iglesias (1r ESO)
Logo dissenyat per Sara Sánchez (1r ESO)
Logo dissenyat per Sara Sanchez

“Of folk music and men” és el títol del nou projecte Comenius que estem posant en marxa i durarà dos cursos. Aquest projecte ens arriba carregat d'activitats i noves experiències. Una de les principals novetats són els  països amb els quals anem a treballar, aquests són: Lituània, Turquia, Grècia, Polònia i Itàlia. 
Amb aquest projecte alumnes i professors anem a aprendre i explorar  la història i la cultura mitjançant les cançons tradicionals. A més a més, fomentarà que els nostres alumnes respecten i protegeixen la seua herència i valors històrics i culturals i la de la resta de països associats.

 

 Els nostres objectius principals són:

·         Ajudar els joves a recordar i redescobrir les seues arrels.

·         Millorar l'ús de la llengua materna i de les llengües estrangeres, i de les Tics (noves tecnologies).

·         Ajudar els alumnes amb discapacitats o altres necessitats especials a sentir-se més valuosos i segurs participant en l'associació internacional.

·         Desenvolupar capacitats de recerca i de comunicació oral i escrita del alumnes i reforçar la seua autoestima.

·         Fomentar el diàleg intercultural, l’interés per altres cultures, així com l’estima als seus valors propis, identificant similituds i acceptació de diferències en un context d’una Europa més gran, així com d’evitar prejudicis i xenofòbia.